ΒΟΑΚ Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος: Το έργο που… “εγκαινίασε” ο Κ. Μητσοτάκης τον Γενάρη ακόμα δεν ξεκίνησε! (βίντεο)

Θυμάστε το “εργοτάξιο” που στήθηκε σε μια βραδιά και για μια μόνο ημέρα, ώστε να κάνει ο Μητσοτάκης τα… εγκαίνια των έργων στον ΒΟΑΚ; Ένα εργοτάξιο μαϊμού, που διαλύθηκε λίγο μετά που έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ούτε τώρα όμως, σχεδόν 10 μήνες μετά τα εγκαίνια, έχει ξεκινήσει το έργο, που αφορά στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος ο προϋπολογισμός του οποίου διπλασιάστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ! Από τα 78 εκατ. € που είχε υπολογίσει τη δαπάνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι γαλάζιοι την “πέταξαν” στα 142 εκατ. €! Δείτε το βίντεο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη που εκθέτει τον ίδιο τον πρωθυπουργό

Δείτε:

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης και εννέα μήνες μετά τα «εγκαίνιά» του, ακόμα να ξεκινήσει το έργο κατασκευής του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, όπως τονίζει με νέα παρέμβασή του ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο εργοτάξιο, διαπιστώνοντας την απραξία που επικρατεί, με τον ανάδοχο και τα μηχανήματα να έχουν εγκατασταθεί αλλά το έργο να μην γίνεται. Η αιτία για αυτή την τραγελαφική κατάσταση, είναι το γεγονός ότι η Κυβέρνηση ΝΔ δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις.

Με τη νέα του παρέμβαση, ο Χάρης Μαμουλάκης υπενθυμίζει και το ότι αυτό το τμήμα του ΒΟΑΚ, είχε προϋπολογισμό επί ΣΥΡΙΖΑ 78 εκ. ευρώ, ο οποίος όμως σχεδόν διπλασιάστηκε επί ΝΔ φτάνοντας τα 142 εκ. ευρώ. Η δε έκπτωση που δόθηκε ήταν σε μονοψήφιο ποσοστό, γεγονός πρωτοφανές για δημόσιο διαγωνισμό σε έργου εθνικής οδού.

Δείτε επίσης:

Απάτες Μητσοτάκη με τον ΒΟΑΚ: Προεκλογικά έστησαν μούφα “εργοτάξια” και τώρα λέει μόνο ότι “το έργο δρομολογείται”!

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Μια ακόμα πολιτική απάτη με τον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο σήμερα από τον μετρ του είδους!

ΒΟΑΚ: Έκαναν φιέστα εγκαινίων με Μητσοτάκη και η μόνη “πρόοδος” είναι τα μηχανήματα που σκουριάζουν καθηλωμένα!

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γελάνε μαζί του και οι μακέτες»

Νέα πολιτική απάτη: ΝΔ και πετσωμένα δείχνουν φωτο του 2015 δρόμου στη Φθιώτιδα ως… ΒΟΑΚ που “έφτιαξε” ο Μητσοτάκης! (εικόνες)

Με ξένα κόλλυβα και έργα ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα, το “εργοτάξιο του ΒΟΑΚ”, τα 480 έργα, το “πλήθος” σε αίθουσα 740 θέσεων!

Επιμένουν σε ψέμα και απάτη: Ο υφυπουργός που λέει… ότι “ο ΒΟΑΚ έγινε πράξη”!- Δε μας δείχνει το “έργο”;

Ή μας δουλεύουν ή φταίνε οι ζέστες: Υφυπουργός του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι ο ΒΟΑΚ… έγινε πράξη!

Ομαδική παράκρουση εκεί στη ΝΔ: Κι ο Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου “είδε” ότι ο ΒΟΑΚ… υλοποιήθηκε! – Έγραψε και βιβλίο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί